Partners

Van Cadsand beds

Bij Van Cadsand Beds bent u verzekerd van excellente matrassen, boxsprings en slaapkameraccessoires met een innovatieve technologie. De artikelen zijn van Nederlandse bodem en beschikken over een prachtig design en een degelijke kwaliteit.

HZ University of Applied Sciences

HZ University of Applied Sciences (afkorting: HZ, voorheen Hogeschool Zeeland) is een hogeschool in de provincie Zeeland en heeft vestigingen in Vlissingen en in Middelburg.

University College Roosevelt

Het University College Roosevelt (UCR) is een Engelstalig liberal arts college in de Nederlandse stad Middelburg.

Impuls Zeeland

De NV Economische Impuls Zeeland (Impuls), opgericht op 2 juli 2007, is de ontwikkelingsmaatschappij van Zeeland. Ons doel is het vergroten van de dynamiek van de Zeeuwse economie.

Interreg

Interreg wil Europa sterker maken en de economische verschillen tussen regio’s en lidstaten verkleinen door samenwerkingsprojecten te stimuleren.

Link2 innovate

 

 

Jonge bedrijven worden vaak geconfronteerd met de zogenaamde valley of death (de kloof tussen het ontwikkelen van technologische kennis en het succesvol in de markt zetten van een succesvol product), ook in de grensregio van Vlaanderen en NederlandOver een innovatief product beschikken betekent niet dat je erin slaagt om dat snel en efficiënt in de markt te zetten. Jonge bedrijven zijn vaak onervaren in netwerken en hebben niet voldoende middelen ter beschikking.

Het Interreg project Link2Innovate wil via coaching en samenwerking MKB’ers / KMO’s in de grensregio helpen om de zogenoemde valley of death te trotseren, door jonge technologiebedrijven te linken aan geïnteresseerde bedrijven of organisaties aan de andere kant van de grens. Ook attendeert Link2Innovate grotere organisaties die op zoek zijn naar een innovatie op het bestaan van een relevant technologiebedrijf in het buurland.

Meer info vind u HIER

De Senseradar betreft een innovatieve sensor die contactloos lichaamsfuncties kan meten. Binnen het project zal een Vlaamse partner uit de retailsector input geven voor de gebruikerswensen voor deze sensor en zullen tevens eerste testen plaatsvinden van het prototype bij de partner.

Meer info vind u HIER

 

De Zeeuwse Huiskamer

De Zeeuwse Huiskamer is een project en een fysieke plaats waar innovaties, experimenten en verschillende belangengroepen samenkomen. Op een plaats waar zorg zich steeds meer zal gaan concentreren: de huiskamer. In deze Zeeuwse Huiskamers brengen bewoners en ervaringsdeskundigen (toekomstige) behoeften in beeld en ontwikkelen bedrijven, overheden, welzijns-, zorg-, en kennisinstellingen innovatieve oplossingen en samenwerkingsverbanden.

Care Innovation Center

Het Care Innovation Center West-Brabant verbindt zorggerelateerde partijen vanuit overheid, onderwijs het bedrijfsleven met elkaar. Dit doen we om zorginnovaties en – initiatieven voor een breed publiek toegankelijk te maken.

Slimmer Leven 2020

Slimmer Leven 2020 maar zich sterk met het aanmoedigen en ontwikkelen van technologische innovaties die slim inspelen op de actuele uitdagingen en veranderingen in onze maatschappij.  Slimmer leven 2020 is hierin een aanjager en dankzij de expertise van de leden van de coöperatie, loopt de regio voorop waar het gaat om slimme toepassingen in zorg, wonen en welzijn