Over ons

Hightech Sleep Solutions

Al ruim twintig jaar werken met slaap en zo ontstond onze verwondering: alles om ons heen wordt slimmer, behalve ons bed! Daarom hebben wij samen met enkele hoge scholen en universiteiten in Nederland en België de Sleepradar ontwikkeld.
De innovatieve elektronica in de matras helpt – volledig contactloos – met het analyseren en optimaliseren van uw slaap. Gedurende de nacht wordt uw hartslag, slaapfases, ademhaling en beweging gemeten.

Onze visie

Wij zijn druk bezig met het ontwikkelen van nieuwe sensoren en algoritmes. Deze nieuwe radartechnologie maakt het mogelijk om door (meerdere) materialen heen te scannen, ongeachte materiaalsoort daardoor worden meetresultaten niet belemmerd door materiaal of omgeving, en laat zich makkelijk verwerken in dagelijkse producten zonder gevaar van straling. Het systeem is daardoor contactloos, heeft geen comfortverlies zoals bij wearables , heeft meerdere medische functies en kan uitgebreid worden (toekomstbestendig), is onzichtbaar en eenvoudig inpasbaar in bestaande systemen/producten, makkelijk uitleesbaar via een smart device.
Onderzoek heeft uitgewezen dat Sleepradar in vergelijking met huidige systemen op de markt nauwkeuriger en fijngevoeliger is , functies heeft die andere systemen niet hebben of slecht kunnen. Daarnaast is het door de eenvoudig inpasbaarheid veel comfortabeler in gebruik dan de tot nu toe beschikbare producten.

Wij halen het maximale uit je slaap

Resultaten onderzoek

  • "83% van de senioren vind Sleepradar makkelijk in gebruik en een grote aanvulling"
    HZ University of Applied Sciences Onderzoek onder zorg professionals
  • “ De mensen die dit systeem voor privégebruik zouden aanschaffen geven het systeem gemiddeld een 8 en zijn allemaal van mening dat het de levenskwaliteit kan verhogen.”
    HZ University of Applied Sciences onderzoek
  • “Voor de Zorgprofessional lijkt het systeem voor intramurale zorg zeer geschikt”
    HZ University of Applied Sciences Onderzoek onder zorg professionals